Amerikaanse Roulette

American Roulette is het spel van West-Indië, een van de beste voorbeelden van de gokcultuur. Door de eeuwen heen is het bij verschillende spelers van hand veranderd, waarbij sommigen de voorkeur gaven aan een set regels of ‘handicaps’, en anderen omarmden wat roulette wordt genoemd. Ervaar roulette, in feite is een bepaalde hoeveelheid geluk die nodig is om een ​​winnende weddenschap te kiezen, of om uit weddenschappen te gaan. De voorwaarden zijn niet altijd eenvoudig voor spelers die ‘experience roulette’ proberen te spelen.

De inhoud van het roulette spel

In Amerikaans Roulette zijn er drie wielen, en het is mogelijk om op slechts één ervan op elk willekeurig moment te wedden. Het is interessant op te merken dat terwijl twee wielen als de zwaarste worden beschouwd, de andere twee wielen helemaal niet zwaar zijn. Als je de vaardigheden en tactieken hebt die nodig zijn om te winnen, kun je weddenschappen op alle drie de wielen winnen. Dit wordt het driewielige spel genoemd.

Maar Amerikaans Roulette is niet echt hetzelfde als baccarat, een van de oudste roulettespellen die er zijn. Er zijn verschillende variaties op het spel, waaronder variaties in het aantal rondes dat gespeeld kan worden, en soorten speelkaarten. Andere variaties zijn spellen met één wiel, spel met twee wielen of ‘rugby’; wedden op punten of geldspellen; geen inzet spel; vast aantal toegestane weddenschappen; en blinde of genummerde weddenschappen. Het is handig om al deze variaties te begrijpen, die u ook moet lezen over baccarat.

Wat maakt het Amerikaanse Roulette uniek?

Amerikaans Roulette is nog steeds een van de beste spellen ter wereld. Elk aspect van het spel is iets heel anders dan dat in elke andere versie van het spel. Er zijn echter drie zeer belangrijke aspecten die Amerikaans Roulette onderscheiden van andere versies van het spel. Dit zijn:

De eerste is dat in blind spel de inzetten veel hoger zijn, in beide handen en in posities. Zo heeft de speler een betere kans om te winnen en meer te winnen dan de andere spelers. Het is ook belangrijk om te bedenken dat het blinde spel zo ver verwijderd is van het normale spel dat veel mensen moeite hebben om te geloven dat het mogelijk is.

Het tweede verschil tussen de blind- en rouletteversie van het spel is dat het in de rouletteversie mogelijk is om een ​​winst te kopen telkens wanneer een weddenschap wordt geplaatst. In blind spel is het spel gelijk in een gelijkspel. Bij roulette kan de speler ook alleen inzetten winnen nadat hij een reeks trekkingen heeft doorlopen. Dit maakt een roulette speler meer bereid om te winnen.

Een derde en laatste verschil tussen de twee versies van het spel is dat er in de rouletteversie geen limiet is op het aantal weddenschappen dat de speler kan plaatsen. Dat betekent dat er geen limiet is aan het te winnen geld. Dit betekent dat een roulette speler veel meer in het spel kan spelen, waardoor zijn kansen om te winnen worden vergroot. In blind spel kan de speler slechts één keer winnen per gespeelde bal, of de inzet is hoog genoeg.


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *