Zero Game – Je bent maar één draai verwijderd van de overwinning

Een nulspel kan worden gedefinieerd als een spel waarbij er geen andere actie is dan het plaatsen van de bal. Het is erg populair bij spelers van roulette en is een van de beste plaatsen om te bestuderen hoe het werkt. Om het te spelen, plaatst u de bal door een bepaald bedrag in te zetten. Als de bal in de gok belandt, wint u, zo niet, dan wint het huis.

336 280 bob animate%c2%a0 english

Hoe werkt het Zero Roulette?

Dit spel wordt gespeeld tegen een computer gegenereerde roulette speler, hoewel de meeste mensen te lui zijn om het te doen, en in plaats daarvan spelen met een menselijke speler. Omdat het spel bijzonder bruut is, schakelen spelers vaak gewoon over naar de roulette zonder veel na te denken. Een speler kan bijvoorbeeld zo afgeleid zijn door de muziek, of het beste meisje op school kwam toevallig opdagen, dat hij / zij helemaal geen aandacht aan het spel besteedde.

Een nulspel kan erg vermakelijk zijn. In feite mogen de spelers hun inzetten niet verplaatsen. Ze nemen eenvoudigweg de beslissing wat te plaatsen en wanneer te plaatsen.

Starten van het Zero Roulette

Zodra het spel begint, belt de roulette speler zijn / haar nulnummer. Vervolgens begint hij / zij aan het wiel te draaien om een ​​vast patroon te krijgen. Als het patroon dat de computer heeft gegenereerd naar een bepaalde richting begint te convergeren, stopt de speler met draaien. Als het spel echter in een nieuwe richting draait, neemt de speler nog steeds de beslissing om het wiel opnieuw te draaien en een ander nummer te kiezen.

Het patroon dat de roulette-engine maakt, wordt een nulspelpatroon genoemd. De machine genereert een bepaald patroon vanwege het aantal, het aantal spins dat de speler heeft gemaakt en andere factoren waarover de speler geen controle heeft.

Deze patronen kunnen wild of eenvoudig en deterministisch zijn. Als de speler een nummer mist, dat tijdens het patroon op het wiel wordt gegooid, gaat het spel verder, zelfs als dat nummer toevallig naast een wilde nul staat.

Bij het spelen van een nulspel, is het gemakkelijk om een ​​patroon op te pakken en daarop weddenschappen te plaatsen. Als het spel precies verloopt zoals verwacht, wint de speler geld, terwijl als het patroon allesbehalve consistent is, het spel voor hem / haar verlies oplevert.


Tagged:

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *